KouluttajaNerokoira tarjoaa koirankoulutuspalveluita Itä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen, ja ongelmat ratkaistaan koiralähtöisesti perustuen eläinten käyttäytymistieteeseen sekä käytösongelmien ja -haasteiden syiden selvittämiseen.

Kouluttajan toimii Evi Koskinen, joka on suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon vuonna 2016. Evillä on kotonaan tällä hetkellä kaksi sekarotuista koiraa. Koirien erilaiset luonteet ja rotuominaisuudet kiehtovat Eviä, ja erilaisten rotujen tuntemus auttaa keksimään parhaat koulutusmetodit ja palkkiot erityyppisille koirille. Kouluttajaksi Evi opiskeli janotessaan lisää tietoa koirien käyttäytymisestä ja hyvinvoinnista. Evi on työskennellyt koirien parissa jo pitkään, ja erityisesti rescuekoirien yleisimmät haasteet ovat tulleet vuosien varrella tutuksi. Eniten sydäntä lähellä on arjen ongelmien ratkaiseminen ja sujuvan yhteiselon luominen, jotta sekä koiralla että omistajalla olisi mahdollisimman hyvä olla. Omien koiriensa kanssa Evi on harrastanut mm. noseworkia ja rally-tokoa. Tällä hetkellä kotona Sipoossa asustelee koirien lisäksi puoliso sekä syksyllä 2019 syntynyt lapsi.

Evi Koskinen on Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen, ja Nerokoira on sitoutunut yhdistyksen eettisiin sääntöihin (http://www.elaintenkouluttajat.com/yhdistys/463-2/). Kouluttaminen perustuu oikea-aikaiseen palkitsemiseen. Emme hyväksy menetelmiä, joissa koiraa vahingoitetaan fyysisesti tai henkisesti.

Nerokoiran tavoitteena on leppoisa ja toimiva arki hyvinvoivan koiran kanssa. Nerokoira tarjoaa iloisia kokemuksia koiraharrastuksen parissa, perustaitokursseja niin nuorille kuin vanhemmillekin koirille karvoihin katsomatta sekä yksityiskoulutusta ja kotikäyntejä, kun tarvitset yksilöllisempää ohjausta koirasi kanssa!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut kotikäynneistä tai yksityiskoulutuksista!