©2019 by Nerokoira. Proudly created with Wix.com

Nerokoira

Eläintenkouluttaja (AT) Evi Koskinen

Nerokoira tarjoaa koirankoulutuspalveluita Itä-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen, ja ongelmat ratkaistaan koiralähtöisesti perustuen eläinten käyttäytymistieteeseen sekä käytösongelmien ja -haasteiden syiden selvittämiseen.

Kouluttajana toimii eläintenkouluttajan ammattitutkinnon vuonna 2016 suorittanut Evi Koskinen. Evillä on kotonaan neljä sekarotuista koiraa, joista kaksi rescuekoiria. Koirien erilaiset luonteet ja rotuominaisuudet kiehtovat Eviä, ja erilaisten rotujen tuntemus auttaa keksimään parhaat koulutusmetodit ja palkkiot erityyppisille koirille. Evi on työskennellyt paljon rescuekoirien parissa, ja niiden yleisimmät haasteet ovat tulleet vuosien varrella tutuksi. Omien koiriensa kanssa Evi on harrastanut mm. noseworkia, rally-tokoa, ja koirajuoksua.

Nerokoira on Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen ja  sitoutunut yhdistyksen eettisiin sääntöihin (http://www.elaintenkouluttajat.com/yhdistys/463-2/). Kouluttaminen perustuu oikea-aikaiseen palkitsemiseen. Emme hyväksy menetelmiä, joissa koiraa vahingoitetaan fyysisesti tai henkisesti.


Nerokoiran tavoitteena on leppoisa ja toimiva arki hyvinvoivan koiran kanssa. Nerokoira tarjoaa iloisia kokemuksia koiraharrastuksen parissa, perustaitokursseja niin nuorille kuin vanhemmillekin koirille karvoihin katsomatta sekä yksityiskoulutusta ja kotikäyntejä, kun tarvitset yksilöllisempää ohjausta koirasi kanssa!

HUOM! Nerokoiran kouluttaja Evi Koskinen jää äitiyslomalle 22.7.2019 alkaen.

Yksityiskoulutuksia keväälle 2020 voi varata sunnuntaille helmikuun alusta lähtien. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut kotikäynneistä tai yksityiskoulutuksista!